Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 6.15-16.45
Fredag kl. 6.15-16.30

Priser 2017

Vuggestue 3582,-
Børnehave 2258,-
HUSK priserne er inkluderet alle måltider, bleer, klude o.lign.
Desuden stilles der regntøj, softshelljakke og flyverdragt til rådighed.
Der betales for 11 måneder om året. Juli er betalings fri.

Madordning

Som en del af livet i Huset i Skoven deltager både vuggestue og børnehave dagligt i madlavningen. Sammen med en voksen bruges madlavningen som pædagogisk aktivitet, og der arbejdes altid i små grupper, hvor opgaven tilrettelægges efter aldersgruppen.
Alle måltider er inkluderet i prisen. Vi tilbyder derfor fuld madordning med overvejende hjemmelavet mad. Alt brød, knækbrød og rugbrød er hjemmebagt, der serveres fisk 2-3 gange om ugen og tilbydes grøntsager, frugt og ost hver dag. Brugen af gode kold pressede olier vægtes højt.
En gang om ugen året rundt laves der bålmad til hele huset. Der bruges som udgangspunkt økologiske råvarer, men vi er meget bevidste om, at de nogle tilfælde er et dansk produkt det bedste valg. Brugen af bearbejdede fødevare begrænses så vidt muligt, og der købes kun færdiglavede produkter i særlige tilfælde. Fx. spegepølse, kødpølse, makrel i tomat, torskerogn, leverpostej, remoulade, mayonnaise, ketchup og forskellige oste. Disse produkter købes overvejende økologiske.
Vi har taget et bevidst valg om ikke at servere mælk til måltiderne. Det er kun de børn, som kommer meget tidligt, der tilbydes et glas til morgenmaden. Der serveres vand til alle måltider.

Læs Smileyrapporten for Huset i Skoven her

Vuggestue og børnehave

Huset i Skoven er en privat integreret institution. Det betyder, at vi både har vuggestue og børnehave. Vi tror på, at børn lærer meget af hinanden på tværs af alder, og i vores hus er der daglig kontakt mellem store og små. Børn har ikke brug for flere skift en højest nødvendigt, og heller ikke før det giver mening. Derfor er overgangen mellem vuggestue og børnehave meget glidende, og når barnet er klar til det. Dette giver tryghed for både børn og forældre.

Når tiden i børnehaven er nået til ende, og skolen venter, har vi god erfaring med overgangen og godt samarbejde med flere skoler i nær området. Vi laver førskolegrupper allerede i oktober og besøger gerne de skoler, hvor børnene skal gå.

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du vil gøre brug af begge tilbud eller kun det ene.

Priser 2018

Vuggestue: 3685,-
Børnehave: 2345,-

Normering

Huset i skoven kan rumme 40 børn i alderen 24 uger – skolestart. Det tilstræbes, at der er en aldersfordeling, så der er 10 børn under 3 år og 30 børn over 3 år.

Vores dagligdag bærer præg af den positive ånd, hvor vi ser og taler med hinanden. Vi vægter ligeværd både barn og barn i mellem, voksen og barn i mellem, og de voksene i mellem. Det betyder, at vi møder hinanden med åbenhed og respekt. Huset i skoven prioriterer højt, at være mange hænder til at varetage børnenes behov. Derfor laves mødeplaner, som reguleres efter det konkrete børnetal, børnenes alderssammensætning og vores budgetter.

Venteliste

Vi har ledige pladser til foråret 2018

Kontakt os for at høre mere om, hvornår vi har ledige pladser i vores vuggestue eller børnehave.

For at sikre en plads i vores vuggestue eller børnehave, anbefaler vi, at man laver en indmeldelse i god tid eller bliver skrevet op på vores venteliste. Vores erfaring er, at der kan ske meget i løbet af et år, så selv om der ikke er plads på et ønsket tidspunkt, kan det ændre sig.