Personale

Britta Christensen

Administrativ leder og køkkenansvarlig

Med en ernæringsmæssig uddannelse er en varieret og sund kost sikret i dagligdagen, og Britta har det fulde overblik over indkøb, planlægning og daglig tilberedning.

Britta er med sine faglige kompetencer, og sin store erfaring med børn privat, god til at inddrage børnene i processen omkring fremstilling af mad til alle vores måltider. Meningsfyldte opgaver som bidrager til fællesskabet vægtes højt, og processen prioriteres frem for resultatet. Køkkenaktiviten indeholder uanede mængder læring, motorisk udfordring og træning af sociale kompetencer.

Britta har et indgående kendskab til Husets pædagogiske tilgang til børnene, da hun gennem 4 år har været forældre i Huset i skoven. Derudover har hun deltaget i processen for udarbejdelse af læreplaner og opførelse af huset.

Britta varetager det daglige overblik over økonomi, indkøb og praktiske gøremål. 

Britta bor ved Siem sammen med sin mand og 3 piger. Hun har også en voksen søn, som er flyttet hjemmefra. Fritiden bruger hun på deres landejendom, hvor de har forskellige dyr, drivhus og køkkenhave. Bæredygtighed, økologi og selvforsyning optager Britta både privat og på arbejdet.

 

Christina Velling Marko

Pædagog i børnehaven

Christina er særligt optaget af uderummet, som det pædagogiske rum og elsker at være ude i alt slags vejr. Hun sætter en stor ære i at give denne glæde og begejstring for naturen videre til børnene.

Som pædagog er Christina optaget af ICDP (Relations- og ressourceorienteret pædagogik) og pædagogens evne til positiv definering samt mentalisering (Mentalisering er at forstå andres og egen adfærd ud fra de mentale tilstande, som kan ligge bag. Mentale tilstande er bl.a. følelser, tanker, intentioner, ønsker, behov, antagelser). Christina har en legende tilgang og er optaget af at følge børnenes initiativer fx gennem science i børnehøjde, hvor hun lader børnene være undersøgende, kreative, skabende og deltagende i deres egen læringsproces. Christina bestræber sig på nærvær, synlighed og tid til den gode og tillidsfulde dialog.
Christina tror på: - Alle gør altid det bedste de kan. - Ingen kan alt, alle kan noget og tilsammen kan vi meget. - Det vi giver fokus, giver vi liv.

Christina bor i Terndrup sammen med sin mand og deres to drenge.

Christina kan ikke leve uden: Naturen og højt til loftet, kreativitet, mad og opfindsomhed – latter, leg og sin familie.

Christina har erfaring fra børnehaver, daginstitution 0-6 årige, SFO og som støttepædagog i en specialgruppe i en børnehave.

 

René Kragh Pedersen

Pædagogmedhjælper i Børnehaven og Pedel

 

René trives godt ude i alt slags vejr. Bålmad, byggeprojekter, reparationer og "rigtige" mande/drenge opgaver er nogle af Renés stærke sider. Alle projekter og aktiviteter som giver mening, følger årets gang eller er blevet fast tradition i huset, er René en stor drivkraft bag. Om det er kartofler der skal lægges i foråret for efterfølgende at blive gravet op og spist. Hønen der vil ruge kyllinger ud. Udvikling af nye retter til bålmad. Den helt rette buk der skal findes til vores geder er af stor betydning for Renés arbejde. René byder ind på alle husets meningsfyldte aktiviteter på en naturlig måde.

René er altid god for en historie og er en fantastisk historiefortæller. Han kan fange børnene med både fantasifulde og sandfærdige historier. En god røverhistorie udvikler sig ofte til leg og nye initativer.

René har også timer som husets pedel, og med sine håndværksmæssige kvalifikationer varetager han reparationer og vedligeholdelse såvel inde som ude.

René bor ved Gistrup sammen med sin kone og deres 4 børn. Han har 1 barn i huset.

René har tidligere været selvstændig murer, men har valgt at skifte branche for at prøve nogle nye udfordringer.

MagdaleneMagdalene Majala Wamwandu

Køkkenmedhjælper

 

Magdalene har tidligere arbejdet i køkkenet på Comwell  i Rebild.

Hun bor i Terndrup med sin mand og 2 børn.

Kamilla Grunddal Nørgaard

Vikar

Kamilla er glad, imødekommende og altid smilende. Hun står klar til at hjælpe små som store og elsker at lege, synge sjove sange og giver gerne et knus. Kamilla er uddannet blomsterdekoratør, men har søgt arbejde i institution, da hun elsker ude livet og børn. Kamilla arbejder også, som personlig hjælper og er træner for gymnastikhold for 0-6 årige i Terndrup.

Fritiden bruger hun sammen med sin mand og 2 piger. Kamilla bor ca. 4 km fra Terndrup, hvor de driver en hjorte farm

 

 

Michelle Carina Hermansen
 
Pædagogisk leder
Pædagog i børnehave og vuggestue
 
Michelle er bosat i Randers.
Hun blev uddannet pædagog i sommeren 2012. Hun har haft ICDP som sit speciale og VNT (værksted, natur og teknik) som linie igennem det meste af sin uddannelse. Michelle har erfaring med vuggestue, børnehave, børnehaveklasse og unge med diagnoser.
 
Som pædagog er Michelle meget optaget af det enkelte barns udvikling. Hun prioritere omsorg og en tryg relation meget højt i sit arbejde med børn. Hun er god til at skabe struktur og formidle sin faglige viden til sine kollegaer.
Michelle nyder at lave kreative projekter såvel som praktiske opgaver i huset i sammenspil med vores børn. Michelle elsker at være ude året rundt. Hun finder naturens mange muligheder, som det helt perfekte redskab til at skabe rum for leg, læring og udforskning for både store og små.
Michelle har udover det pædagogiske ansvar også timer i vuggestuen og børnehaven.

Merete

Merete Panduro Nielsen

Pædagog i vuggestuen

Pt. på barsel

Merete blev færdiguddannet i 2012. Hun har arbejdet både i vuggestue og børnehave, samt som selvstændig dagplejer de sidste par år, hvor hendes datter har været lille.
Merete har et meget ressourceorienteret syn på børnene, og leder altid efter kompetencer i stedet for fejl.
Merete bruger ICDP som tilgang til børnene, og søger at se verden gennem deres øjne.
Hun er en iagttager og har ikke de store armbevægelser, men giver den alligevel gerne gas med musik, dans, sang og tumlelege. Merete har haft sundhed, krop og bevægelse som liniefag på sin uddannelse, og vægter motorisk udvikling højt i sin pædagogiske praksis.

Privat bor Merete i Nørager med sin kæreste og datter og deres to heste.
De er udemennesker og Merete nærer stor kærlighed til dyr og naturen, hvorfor hun også oftest er at finde udenfor. Hun vægter humor højt både privat og arbejdsmæssigt.

 

 

 

Anitta Skjøt Binderup

Pædagogmedhjælper i vuggestuen

Anitta bor udenfor Bælum med sine 2 børn og mand.

Anitta har en uddannelse som dyrepasser, og nyder arbejdet med dyrene i stalden. Hun er god til at inddrage børnene i det praktiske arbejde såvel i stalden som i køkkenet.

Anitta er god til at strukturere dagen, og få dagens rutiner til at passe ind med børnenes behov og udvikling. 

Anitta har tidligere været privat dagplejemor.

Madeline Løth Christensen

Vikar

Madeline har timer i både børnehaven og vuggestuen.

Madeline holder et sabbat år inden studiet starter til august. Hun bor ved Siem, sammen med sine forældre og 2 mindre søskende. 

Fritiden bruges på at hjælpe på forældrenes landbrug med at passe dyr.

Udover at arbejde i Huset i skovne er Madeline bartender.

 

Nana Skatka Petersen

Vikar

Nana har timer i vuggestuen og børnehaven.

Nana Bor i Terndrup, sammen med sine forældre og 2 yngre brødre. 

Hun holder et sabbatår og er netop hjemvendt efter 4 måneder i Thailand.

 

Dorte Pedersen

Pædagog i Vuggestuen

Som pædagog er Dorte optaget af betydningen af det lille barns tilknytning og arbejder meget med relationerne. Dorte fokuserer på processen og ikke produktet. Især vores køkken aktiviteter finder hun nærhedskabende og rum til at udvikle de sociale kompetencer.

Dorte er en god formidler og god til at kommunikere. Forældersamarbejde bliver derfor taget hånd om på bedste vis, og videreformidling af hendes store pædagogiske viden nyder personalet dagligt godt af.

Dorte har inden sin tid i Huset i skoven været ansat ved kommunens støttekorps.

Dorte bor ved Terndrup sammen med sin mand og et  plejebarn. Der ud over har hun 2 voksne børn som ikke længere bor hjemme. I sommerhalvåret bruger Dorte det meste af sin fritid på sin båd.

 

 

Mette Magnussen

Pædagog i børnehaven

Mette arbejder meget med naturen og bevægelse i sin pædagogik. Mette anerkender menneskers ret til at være forskellige, og have forskellige kompetencer, og arbejder ud fra, at vi alle har noget at tilbyde fællesskabet, og at fællesskabet har noget at tilbyd den enkelte. Hun respekterer  andres meninger og drømme, og vores behov og følelser er forskellige og skal derfor altid mødes respektfuldt og uden fordomme.

I det daglige arbejde, er fokus på det enkelte barn, med dets umiddelbare udfordring, afhængig af afklaring af læringsrummet- herunder hvad er målet/ hvad kan succeskriteriet være, hvordan kommer vi derhen/hvad skal vi være opmærksomme på under vejs og til slut hvordan, hvornår og hvem skal evaluere.

I sin fritid træner Mette sin hund til jagt, eller hjælper andre med hundetræning. Hun laver en del frivilligt arbejde i Natur og Ungdom, som underviser og formidler for børn og voksne, samt hjælper ved uddannelsen som Ildfugl, som frivillig og underviser. Der ud over, er Mette også med i et netværk for naturvejledere for småbørn.  Hjemme dyrker hun sine egne grønsager i sin giftfrie have. Mette er meget miljøbevidst, lever mest af økologiske mad, dog uden at være fanatisk.

Mette har de seneste år arbejdet i en besøgsbørnehave som naturformidler, og har mange års erfaring med at bruge naturen i sin pædaoggik. 

 

 

 

Mette Pejs Jensen

Pædagogmedhjælper i børnehaven og vuggestuen

Mette bor i Terndrup med sin datter, kæreste og 2 bonusbørn.

Mette er en meget tydelig voksen, har et godt overblik og god til at skabe struktur.
De kreative udfoldelser er ofte et stort trækplaster for børnene og måske især pigerne.

Mette har tidligere arbejdet i anden børnehave og skolefritidsordning.

Martin Nielsen

Pædagog i vuggestuen

Barselvikar

Martin er ansat i barselsvikariat i vuggestuen, og blev uddannet pædagog i 2016 med linjefag Sundhed, Krop og Bevægelse.

Efter afsluttet eksamen har Martin arbejdet i børnehave i Skørping. Martin er optaget af motorik og kroppens funktionsevne.

Martin bor i St. Brøndum sammen med sin kæreste.