Madordning

Som en del af livet i Huset i Skoven deltager både vuggestue og børnehave dagligt i madlavningen.
Sammen med en voksen bruges madlavningen som pædagogisk aktivitet, og der arbejdes altid i små grupper, hvor opgaven tilrettelægges efter aldersgruppen.
Alle måltider er inkluderet i prisen. Vi tilbyder derfor fuld madordning med overvejende hjemmelavet mad. Alt brød, knækbrød og rugbrød er hjemmebagt, der serveres fisk 2-3 gange om ugen og tilbydes grøntsager, frugt og ost hver dag.
Brugen af gode kold pressede olier vægtes højt.

En gang om ugen året rundt laves der mad over bål til hele huset. Der bruges som udgangspunkt økologiske råvarer, men vi er meget bevidste om, at de nogle tilfælde er et dansk produkt det bedste valg. Brugen af bearbejdede fødevare begrænses så vidt muligt, og der købes kun færdiglavede produkter i særlige tilfælde. Fx. spegepølse, kødpølse, makrel i tomat, torskerogn, leverpostej, remoulade, mayonnaise, ketchup og forskellige oste. Disse produkter købes overvejende økologiske.

Vi har taget et bevidst valg om ikke at servere mælk til måltiderne. Det er kun de børn, som kommer meget tidligt, der tilbydes et glas til morgenmaden. Der serveres vand til alle måltider.

Vi har elitesmiley

Læs fødevarestyrelsens kontrolrapport her