Personale

Ledelse

Birgitte

Konstitueret leder 

Ansatte i Vuggestuen

Martin

Pædagog i vuggestuen

Martin er meget fokuseret på det at bruge kroppen i det pædagogiske arbejde. Han nyder at arbejde med motorik, og bruger gerne kroppen og legen til at danne rammer for nogle gode fællesskaber og relationer for børnene. Martin arbejder derudover meget med relationer både barn - barn og barn - voksen. Dette for at kunne skabe nogle gode venskaber børnene imellem, men også for at sikre at børnene har tillid til den voksne, da tilliden betyder meget for børns lyst til at deltage i aktiviteter.

Martin er bosat i Terndrup sammen med hans kone og deres fælles barn.

Mette

Pædagogmedhjælper

Mette er en meget tydelig voksen, har et godt overblik og god til at skabe struktur. De kreative udfoldelser er ofte et stort trækplaster for børnene og måske især pigerne.

Sofie

Pædagogmedhjælper

Sofie er en ambitiøs og frisk pige, som elsker at tilbringe tid i naturen, hvor dyrene især fylder
meget. Sofie nyder at være i selskab med børnene i vuggestuen og børnehaven, hvor hun kan
berige dem med læring og inspiration fra hendes egne interesser og visioner. Hendes ambitioner
for hver dag lyder på, at hun vil give børnene den bedste dag hver dag, så de altid går ud af
lågen med et smil på læben og en helt masse nyt, som de ikke tøver med at fortælle videre.

 

Ansatte i mellemgruppen

Nel

Pædagog

Nel er uddannet social og special pædagog.

Nel brænder for at formidle viden og læring gennem naturens mangfoldighed og mange muligheder. Nel vægter højt at følge barnets eget initiativ og lade aktiviteter og læring opstå gennem det, barnet er optaget af i nuet.

Privat er Nel meget aktiv i naturen både gennem shelterliv, vandring og selvforsyning ud fra naturens spisekammer. Nel elsker at formidle hendes viden om dyreliv i naturen, hvordan man udnytter naturens ressourcer bedst muligt, bla. med fokus på rødder, bør og svampe. Yderlig er et vigtigt fokuspunkt for Nel at skabe en forståelse for bæredygtighed og hvordan vi bevare den danske natur.

Peter

Praktikant

Peter er i praktik i mellemgruppen

 

Ansatte i Børnehaven

Christina

Pædagog
Ansvar for Skolegruppen

Christina er særligt optaget af uderummet, som det pædagogiske rum og elsker at være ude i alt slags vejr. Hun sætter en stor ære i at give denne glæde og begejstring for naturen videre til børnene.
Christina tror på: - Alle gør altid det bedste de kan. - Ingen kan alt, alle kan noget og tilsammen kan vi meget. - Det vi giver fokus, giver vi liv.
Christina kan ikke leve uden: Naturen og højt til loftet, kreativitet, mad og opfindsomhed – latter, leg og sin familie.

Maria

Pædagog

 

Uddannet pædagog i 2003, og har arbejdet i mange år med døvblindfødte borgere. Maria er nu vendt tilbage til daginstitutionsområdet, og er vild med børns legende og kreative tilgang til livet! I det pædagogiske arbejde ligger Maria stor vægt på at skabe nogle trygge og nærværende rammer for børnene. Maria kan derfor godt lide at lave kreative ting med børnene i mindre grupper. Maria kan også godt lide at lave sanglege og bevægelseslege med børnene. Hun har fokus på børns venskaber og udvikling af deres sociale kompetencer ligger hende også meget på sinde.

Morten

Pædagogmedhjælper / Pedel

Morten er pedel og arbejder i børnehaven

Maja

Vikar

Maja er 20 år gammel og kommer fra Astrup. Maja har stor interesse i at arbejde med og omgås børn, hvilket også kommer til udtryk i hendes fritid, da hun underviser børn og unge på en danseskole, hvor hun også selv udøver sporten. I Huset i Skoven er det vigtigt for Maja at kunne give børnene en tryg og lærerig hverdag gennem naturen, som både rummer de fysiske udfordringer og giver anledning til alverdens kreativitet og leg

Vikar

Nette

Pædagogmedhjælper

Service- & administrativ personale

Tove

Køkkenmedarbejder

Tove er vores madmor

Magdalene

Køkkenmedhjælper

Magdalene har tidligere arbejdet i køkkenet på Comwell  i Rebild.
Hun bor i Terndrup med sin mand og 2 børn.

Louise

Økonomi 

Maja
Service "Skolepige"

Maja er vores skolepige, hun kommer mandag til torsdag og hjælper med oprydningen af køkkenet.